Få smukt hår med extensions og lange vipper

I give you the long hair and the beautiful lashes that you dream of.
With 10 years of experience in the industry, I know my craft and only the best is good enough for my customers.
Take a time-out from the hustle and bustle of everyday life and treat yourself to a treatment with me.

1-2 dages levering
Glade kunder
Fri fragt over 499,-
14 dages returret
Høj kvalitet

Påsætning af extensions - Aalborg

Få dit lange og fyldige drømmehår med påsætning af extensions i Aalborg hos Extend Your Beauty. Jeg har 10 års erfaring inden for håndværket og tilbyder flere metoder til påsætning, hvilket gør, at vi sammen kan finde en metode der passer bedst til dig. Hos mig er du i trygge hænder.

Køb extensions online

Webshoppen har åbent! Stort udvalg af hår extensions, hot fusion, hår trenser og clip on i løssalg på webshoppen samt tilbehør til påsætning af extensions og plejeprodukter til hår. Fri fragt ved køb over 399 kr.

Populære produkter

Hvem står bag Extend Your Beauty?

Extend Your Beauty ejes af mig, Helle Hansen. Der er kun mig i firmaet, så jeg laver alle dine behandlinger når du kommer. Jeg byder dig velkommen til hyggelige omgivelser i min egen hjemmeklinik i Nørresundby. Jeg tilbyder flere behandlinger som påsætning af extensions som du kan læse mere om her i afsnittet om extensions, lash lift, voksbehandling, samt tandblegning, Jeg elsker det jeg laver og er passioneret omkring mit arbejde, så du kan sagtens være rolig og slappe af , her er du i trygge hænder.

Vores kunder er glade for os

Carina Jensen
Trustpilot
Læs mere
Bedste hår kvalitet og påsætning EVER! Har haft extensions i over 15 år og Helle kan uden tvivl sit kram 👍🏻 Hun lytter til mine behov og vejleder med den bedste og ærlige vejledning. Stor anbefaling fra en gammel frisør ☺️
Elisabeth
Trustpilot
Læs mere
Jeg har fået lavet det flotteste lash lift af Helle! Kan klart anbefales😊 Helle er meget dygtig, og hun har en ro der gør, at jeg føler mig tryg med det samme.
Gitte Larsen
Trustpilot
Læs mere
Har fået sat extensions på i en længere periode + jeg har fået lash lift og voksbehandling, og kan kun give de bedste anbefalinger 👌😊Helle er sød, dygtig og professionel og jeg kommer helt sikkert igen.

Find mig på sociale medier

(instagram billeder)